Ervaringen van klanten

Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook enkel tevreden als onze klant tevreden is de producten of diensten die wij geleverd hebben. Lees hier een aantal van deze reacties. Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten of één van onze boten gekocht? Wij horen graag uw mening!

 

Zo trots als een pauw kan ik mededelen dat onze aluminium tuindersvlet vaart.
Als compleet casco aangeschaft bij de Schuitfactory en zelf de motor ingebouwd en het hout werk gedaan.Hij vaart top jongens, bedankt !

Roel, Assendelft.

 

Bedankt voor het meedenken en realiseren van onze tuindersloep met rolstoellift.
Zo kunnen wij met het complete gezin genieten van een dagje op het water.

J. Appelman , Waterland.

 

" Na vele jaren plezier te hebben gehad aan onze oude tuindersvlet was deze aan vervanging toe.
wij zijn echte watersport mensen die graag van een dag varen houden, maar nou niet bepaald klusjes mensen, onze wens was dan ook dat onze volgende boot onderhoudsvrij zou zijn.
Intussen zijn wij de trotse eigenaar van een aluminum tuindersvlet, wij hebben nu gelukkig alleen maar de lusten en niet de lasten.

Bedankt mannen !

Familie de Leeuw, Amsterdam.

 

 

"Heerlijk, wat kunnen jullie meedenken om een bestaande boot naar onze wensen om te zetten".
Bedankt !

Denise en frank Katwijk.

 

Ruud, van de Schuitfactory doet sind j.l het complete onderhoud aan onze boot(en) in Amsterdam die rondvaarten voor o.a. Damtours.
Alles is bespreekbaar,zeer deskundig en betrouwbaar als je maar duidelijk bent uiteraard wat je wenst.
Afgelopen winter heeft Ruud een grote kast voor opslag voor consumpties gelast in onze rondvaart boot en alles prima afgewerkt. De complete keerkoppeling gereviseerd en de boot gecoat.

Echt een voordeel is het, die aanpassing in opslag maar de support die nodig is om alls goed te laten lopen is goed. Ga zo door.
Echt super tevreden met jou inzet en iedereen mag het weten.

Ard Karsten, damtours.nl rondjeregio.nl

 

"wij waren zeer verheugd met onze eerste boot, deze was aangeschaft via internet maar de boot begon na enige tijd varen toch wat plekjes te vertonen.
Zo kwamen wij via via bij de Schuitfactory terecht die een grote inspectie in onze boot heeft gedaan.
Onze angst werd waarheid, de hele bodem en zijkanten werden alleen nog door de teer bij elkaar gehouden.
Dat was dus voor ons einde vaarseizoen :(
Ruud heeft voor ons de oude lister motor overgebouwd in een nieuw casco.
Wij hebben de rest van de vakantie samen met onze kinderen heerlijk kunnen geniet de boot.
Ruud bedankt !!
Familie Dekker, Waarland

 

"Voor onderhoud en voordekverlenging van onze schuit via internet terecht gekomen bij Schuitfactory. Snelle reactie en na het bekijken van de schuit op lokatie hebben wij binnen een aantal dagen een offerte ontvangen.Gedurende de winter is onze boot van boven tot onder volledig opgeknapt inclusief het opknappen van de motor door achterstallig onderhoud."
Familie Blok, regio Amsterdam


"Na jaren trouwe dienst had ons Lister diesel motorblok een grondige onderhoudsbeurt en controle nodig. Via een kennis uit de regio terchtgekomen bij Schuitfactory. Na een telefoontje en twee bezoeken door Schuitfactory op lokatie is de motor grondig opgeknapt. Super service."
Hendrik, Sneek


"Als winterproject een snijpakket model tuindersschuit besteld. Snelle levering bij ons op. Na de levering had ik nog een aantal vragen over de montage, deze zijn allemaal snel en volledig beantwoord."
B. Beukers, Aalsmeer"Ruud heeft de zitplaatsen van onze schuit opnieuw ingedeeld inclusief het betimmeren daarvan.Daarnaast heeft hij de binnenzijde een grondige schilderbeurt gegeven."
Familie Klaassen