Assortiment

De Schuitfactory heeft diverse mogelijkheden voor de aanschaf van een schuit of tuindersvlet. Wij leveren complete vaarklaar schuiten en voor de doe-het-zelver ook snijpakketten of casco modellen. Daarnaast heeft de Schuitfactory een afwisselende voorraad gebruikte schuiten te koop.

Bekijk onze modellen
De modellen van de Schuitfactory blinken uit vanwege zijn stoere en robuuste uiterlijk.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een nieuwe schuit of tuindersvlet naar authentiek West-fries ontwerp bestellen.

Snijpakketen
Voor de echte "doe-het-zelver" levert schuitfactory snijpakketten. Deze 12 delige pakketten worden bij u thuis afgeleverd.

Casco schuiten
Onze modellen leveren wij tevens als casco model. Een casco model kan volgens de door u gekozen specificaties worden gebouwd. De casco’s zijn in al onze modellen beschikbaar maar kunnen ook in afwijkende maten geleverd worden. Informeer bij ons naar de talloze mogelijkheden.

Vaarklaar schuiten
De Schuitfactory is uw ultieme partner als het om genieten en comfort gaat. Het model van uw keuze wordt voor u custom gebouwd, u bepaald immers hoe het schip er uit komt te zien, zelfs tijdens de bouw kunt u uw ideeën er nog in laten verwerken.

Gebruikte schuiten te koop
Hier vindt u de gebruikte schuiten die wij momenteel te koop aanbieden. Bent u geïnteresseerd, wenst u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een van onze boten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!