Snijpakketten uit ons assortiment

Voor de echte "doe-het-zelver" levert schuitfactory snijpakketten. Deze 12 delige pakketten worden bij u thuis afgeleverd.

De snijpakketten worden gestraald en gemenied aangeleverd, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een vervelende walshuid. Tevens zijn de onderdelen van het pakket duidelijk gemarkeerd, waardoor u precies weet waar de spanten en platen geplaatst moeten worden. U kunt ten alle tijden de hulp van de schuitfactory inroepen wanneer u vragen heeft.

Ons assortiment aan snijpakketten is groot. Het standaard model "schuit" is verkrijgbaar vanaf 7.20 meter (prijs vanaf €2000.-). U kunt er voor kiezen om het snijpakket te laten aanpassen naar uw wensen. Vanwege de wisselende staalkoers is het altijd verstandig om een passende offerte aan te vragen. Klik hier voor de prijzen van de diverse modellen

Wanneer u klaar bent met het bouwen van het snijpakket, kan de Schuitfactory voor u ook passende onderdelen verzorgen. Denk hierbij aan motoren, een schroefas, brandstoftank, en andere onderdelen die u tevens nodig zou kunnen hebben. Zo weet u zeker dat alles voor u schuit klopt!

Eenmaal volledig klaar kunt u gaan genieten van uw eigen gemaakte schuit om samen met vrienden en familie te varen. Onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de verkenning van grachten of rietkragen is uw schuit zeker de uitblinker!